Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η… κωλοτούμπα του Φιλομένο!!

Οι δηλώσεις του Λούσιο Φιλομένο σε ιστοσελίδα είχαν ανάψει φωτιές πριν λίγες μέρες, καθώς όπως είχε ισχυρισθεί του οφείλονται χρήματα ύψους 220.000 ευρώ. Τελικά ο μάνατζερ του παίκτη, Χούλιο Κρουζ, ισχυρίσθηκε πως εδώ και τρεις μήνες δεν είχε δει ότι τα χρήματα είχαν μπει στον λογαριασμό του παίκτη και πρόσθεσε ότι η υπόθεση αυτή πρόκειται για μια τεράστια παρεξήγηση.

Αναλυτικά οι ισχυρισμοί του Χούλιο Κρουζ:

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών το κλαμπ του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε δημοσίως ότι προέβη στην εξόφληση όλων τω οφειλομένων προς τον Λούσιο Φιλομένο.

Αυτές οι δηλώσεις είναι αληθινές και ο Φιλομένο έκανε λάθος λέγοντας το αντίθετο.

Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν πως ο Λούσιο έδωσε αριθμό λογαριασμού στην εταιρεία μου στην Ελβετία, αλλά δεν είναι προσωπικός. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μάθαμε ποτέ πως τα χρήματα κατατέθηκαν εκεί.

Επισημαίνουμε και επιβεβαιώνουμε ξανά πως δεν έχουμε δεχθεί τηλεφωνήματα του κ. προέδρου που είπε ότι το έκανε και μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχει όλα τα νούμερά μου, όλους τους τρόπους που θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας.

Από τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση, ως νόμιμος εκπρόσωπος του Φιλομένο μπορώ να επιβεβαιώσω πως ισχύουν όλα όσα είπε ο πρόεδρος πως τα οφειλόμενα στον πελάτη μου και μένα έχουν κατατεθεί κανονικά και ο παίκτης δεν έχει τίποτα να διεκδικήσει. Στέλνω τα σέβη στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: