Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ξάνθη: Ποντάρει σε… Βασιλακάκη για Πετρόπουλο!!

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αρέσει πολύ στην Ξάνθη, η οποία σκοπεύει να εκμεταλλευθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Θοδωρή Βασιλακάκη, προκειμένου να τον κάνει δικό της τον πρώτο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες!
Γνωστή για την ικανότητά της στα μεταγραφικά… παζάρια, η διοίκηση των ακριτών σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την… τεχνογνωσία της και στην περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου. Και εξηγούμαστε…
Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν και μάλιστα… πολύ. Το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται όμως τον Ιανουάριο -άρα μπορεί και να διαπραγματευτεί μόνος του την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα- δημιουργεί δυσκολίες στην μετακόμισή του στην Ξάνθη.
Κι εδώ έρχεται να… κολλήσει η περίπτωση του Θοδωρή Βασιλακάκη. Το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» να τον αποκτήσει δεν περνάει απαρατήρητο από τους διοικούντες την Skoda, βλέπετε… Το αντίθετο, μάλιστα, αφού σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό ατού, προκειμένου να πειστεί ο Πετρόπουλος να γίνει κάτοικος Ξάνθης!


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: