Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ξαναέπιασε δουλειά ο Νταλγκλίς!!

Ξαναέπιασε δουλειά ο Νταλγκλίς!
Μπορεί τη νέα σεζόν να μη βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας, αλλά ο Κένι Νταλγκλίς θα έρχεται σε καθημερινή επαφή με το χώρο της Πρέμιερ Λιγκ, έστω και μέσα από τις εφημερίδες. Ο Σκωτσέζος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τη «Daily Mirror», στην οποία θα αρθρογραφεί, με το πρώτο του «κομμάτι» να δημοσιεύεται την Παρασκευή και να ασχολείται με το Euro!

Ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ δεν έμεινε για καιρό …άνεργος, αφού μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «κόκκινων» χρειάστηκε να περάσουν λιγότερο από 30 ημέρες για να επανέλθει και πάλι στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα.

Ο Νταλγκλίς θα διατηρεί τη δική του στήλη στη «Daily Mirror» και το πρώτο του άρθρο δημοσιεύεται την Παρασκευή, την ημέρα έναρξης του Euro.

Ο Σκωτσέζος μιλά για την εθνική Αγγλίας και τη σημασία της παρουσίας στην αποστολή της του Γουέιν Ρούνεϊ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάσει τα 2 πρώτα ματς της τελικής φάσης του Euro, ενώ επανέρχεται στο τρίτο παιχνίδι. Ο Νταλγκλίς, μάλιστα, αναφέρεται και στον Ρίο Φέρντιναντ, τον οποίο χαρακτηρίζει τον καλύτερο Άγγλο αμυντικό!

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: