Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Δεν θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία ο Μουρίνιο»

Την άποψή του πως ο Πέπ Γκουαρδιόλα είναι καλύτερος από τον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Τσάβι Ερνάντες, σε συνέντευξή του σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό.

«Ο Μουρίνιο δεν πρόκειται να μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Για εμένα καλύτερος είναι ο Γκουαρντιόλα και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών κατά τα οποία η Μπαρτσελόνα έφτασε στην κορυφή. Κατάφερε να φέρει την επανάσταση στο ποδόσφαιρο. Έμεινα έκπληκτος με την πρόοδό του, όμως δούλεψε πολύ σκληρά για να έχει αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα. Επίσης, ήταν έκπληξη για εμένα η επιλογή του Βιλανόβα και θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει. Για παράδειγμα, φέτος η Τσέλσι κατέκτησε το Champions League και η Μπαρτσελόνα παραμένει σημείο αναφοράς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο» τόνισε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

Ενώ μιλώντας για την Εθνική Ισπανίας και τις σχέσεις μεταξύ των διεθνών, υπογράμμισε: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ίκερ (Κασίγιας) και αυτό είναι πάνω από όλα. Ο Πουγιόλ και Ντελ Μπόσκε κάνουν ό,τι μπορούν όταν υπάρχει πρόβλημα μέσα στην ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχει ένταση σε συλλογικό επίπεδο, όχι όμως σε εθνικό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: