Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Γιόβετιτς ο αντι - Λαβέτσι;

Γιόβετιτς ο αντι - Λαβέτσι;
Στο πρόσωπο του Στέφαν Γιόβετιτς φαίνεται πως βρίσκει τον αντικαταστάτη του Λαβέτσι η Νάπολι. Ο Αργεντινός άσος είναι κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι διοικούντες την Νάπολι επιθυμούν να καλύψουν το κενό του με τον επιθετικό από το Μαυροβούνιο, που πέρσι πέτυχε 14 γκολ.

Η σίγουρη αποχώρηση του Λαβέτσι από τη Νάπολι, αφήνει μεγάλο κενό στη γραμμή κρούσης των «παρτενοπέι». Το κενό αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας, θα προσπαθήσουν να το καλύψουν με τον Στέφαν Γιόβετιτς, της Φιορεντίνα. Η εφημερίδα “Gazzetta dello sport”, κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Η προσφορά της Νάπολι φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ. Στα χρήματα αυτά πρέπει να προστεθούν και ο Ντοσένα με τον Ινσίνιε, ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι δύο ομάδες, όμως, διαπραγματεύονται και για έναν άλλο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Αλεσάντρο Γκαμπερίνι, πρώην αρχηγού των «βιόλα», που έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα και αποτελεί αναπληρωματικό πολυτελείας για την Φιορεντίνα. Η Νάπολι δείχνει ενδιαφέρον για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της, σε μια μεταγραφική κίνηση που είναι ανεξάρτητη με αυτή του Γιόβετιτς.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: