Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Έρχεται "ψαλίδι" στα bonus...!!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, διαπίστωσε πως τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί στην ομάδα ανήκουν σε μία άλλη εποχή και θα πρέπει να υπάρξει ριζική αλλαγή στη φιλοσοφία των συμφωνιών...
Έρχεται "ψαλίδι" στα bonus...
Για παράδειγμα, υπάρχουν μπόνους τα οποία είναι τεράστια ακόμη και σε περιπτώσεις που έκλεισαν το περασμένο καλοκαίρι και όχι μόνο παλαιότερα, π.χ. ο Λάσλο Μπόλονι κέρδισε 135 χιλιάδες ευρώ μέσω μπόνους, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε 50 χιλιάδες ευρώ μπόνους σε περίπτωση που συμπλήρωνε τις μισές συμμετοχές στη σεζόν.
Ακόμη και ο πρώην γυμναστής της ομάδας Νίκος Καρύδας, είχε μπόνους δύο χιλιάδων ευρώ σε εκτός έδρας νίκες της ομάδας σε ντέρμπι. Η αλήθεια είναι πως αυτή η φιλοσοφία έδωσε το κάτι παραπάνω όσον αφορά στο να κρατηθεί η ομάδα παρά τα προβλήματά της και αυτή ήταν η φιλοσοφία των μπόνους που δεν υπήρχε μόνο από ένα πρόσωπο αλλά ήταν συνολική.
Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, τα έσοδα έχουν μειωθεί δραματικά και θα πρέπει να συμμαζευτεί η κατάσταση πριν είναι πολύ αργά.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: