Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πλατινί: «Καλή τύχη σε όλους»

Πλατινί: «Καλή τύχη σε όλους»
Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, δεξιώθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη του Euro 2012 του προέδρους των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών των 16 χωρών των οποίων οι εθνικές ομάδες θα δώσουν τη μάχη τους στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Καλή τύχη σε όλους. Ελπίζω πως όλοι οι παίκτες σας θα συμπεριφέρονται με υποδειγματικό τρόπο στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζω ιδιαίτερα ότι θα κατορθώσουν να μας κάνουν να ονειρευτούμε κατά τη διάρκεια αυτού του EURO», είπε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να προσθέσει:

«Είμαστε τελικά εκεί! Οι άνθρωποι της Πολωνίας και της Ουκρανίας περίμεναν περισσότερο από πέντε χρόνια για αυτή τη στιγμή. Σε λίγες ώρες το EURO 2012 θα ξεκινήσει και ολόκληρη η Ευρώπη θα μπορέσει επιτέλους να αναπνεύσει ποδόσφαιρο, να αναμιχθεί με το ποδόσφαιρο και να βλέπει ζωντανά ποδόσφαιρο για περισσότερες από τρεις εβδομάδες. Αυτή η έναρξη θα είναι σαν μια απελευθέρωση για όλους μας, καθώς και για τους παίκτες, οι οποίοι περιμένουν μόνο ένα πράγμα: να είναι στο γήπεδο και να αποδείξουν ότι μπορούν να γράψουν ιστορία. Οι τρεις εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας πρέπει να είναι μια τεράστια γιορτή, μια δημοφιλής γιορτή του πιο όμορφου σπορ στον κόσμο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι μόνο ένα πράγμα: η ευτυχία στην πιο αγνή της μορφή». 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: