Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Δεν ισχύει η νέα προσφυγή, ζητάμε 61.977 ευρώ»

Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την κίνηση του Κατίδη να αυξήσει τις απαιτήσεις του μέσω της προσφυγής που είχε καταθέσει , ενώ τόνισε πως δεν κατατέθηκε νέα προσφυγή, απλώς

Αρχικά τόνισε πως: «Έχω την εντύπωση πως υπάρχει μια λάθος πληροφόρηση. Η προσφυγή είναι μία και εκδικάζεται τη Δευτέρα. Απλώς έκανε μια συμπλήρωση και υπήρχε ένα κονδύλιο το οποίο λέει ότι αν λυθεί το συμβόλαιο με υπαιτιότητα της ΠΑΕ τότε μπορεί να διεκδικήσει άλλα 20.000 ευρώ» και πρόσθεσε:

«Αυτή η περίπτωση είναι παρόμοια με του Σανκαρέ. Το αρχικό αίτημα του Κατίδη είναι προσαυξημένο με 20.00. Είναι συμπληρωματικό ως νόμιμο δικαίωμα. Έγινε μια προσέγγιση από τον κ. Ζαμπέτα για να αποσυρθεί η προσφυγή και το μετέφερα στον ποδοσφαιριστή.

Έχω πολλές προσφυγές στα χέρια μου. Ο ποδοσφαιριστής αρχικά ζήτησε 41.977 με τα δεδουλευμένα συν τις δόσεις και τώρα το ποσό πάει στις 61.977 ευρώ. Επειδή ράγισε το γυαλί ο ποδοσφαιριστής θέλει η υπόθεση να εκδικαστεί κανονικά».

Για το πότε θα βγει απόφαση για την προσφυγή: «Συνήθως στις υποθέσεις αυτές δίνεται προθεσμία μια εβδομάδα, αλλά λόγω των εκλογών η υπόθεση θα πάει μετά από 15 μέρες. Στην καλύτερη περίπτωση η απόφαση θα βγει μετά από 15 με 20 μέρες».

Για τις δηλώσεις περί καταχρηστικής προσφυγής από την πλευρά της διοίκησης του Άρη: «Η επίσημη δήλωση μου πριν από 10 μέρες, είναι ότι αν ο Άρης έχει πληρώσει τον Κατίδη να βγάλει τις αποδείξεις και εμείς από την πλευρά μας να ζητήσουμε συγγνώμη. Τα ποσά αυτά δεν αμφισβητούνται ότι έπρεπε να τα πληρώσει, αλλά ας βγάλουν τις αποδείξεις αποπληρωμής. Η διοίκηση τηρεί σιγή ιχθύος. Έχω και άλλες υποθέσεις που εκκρεμούν με τον Άρη, αλλά δεν θέλω να οξύνω τα πνεύματα. Το σίγουρο είναι ότι το πριμ των 10.000 δεν το έχει πληρώσει. Το θέμα είναι τι θα πει η επιτροπή».

Στο τέλος είπε: «Ο Άρης πλήρωσε τα 1500 στον λογαριασμό του παίκτη όταν ήταν στη Δανία. Η ουσιώδης διαφορά πάντως είναι το πριμ των 10.000. Το συμβόλαιο δεν προβλέπει πότε θα καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό και σε αυτό πατάει ο Άρης. Υπάρχουν οι δικαστικές αποφάσεις που έχουν λειτουργήσει σε παρόμοια θέματα στο παρελθόν. Πότε περιμένει να πληρώσει η ΠΑΕ το πριμ; Μην λέμε τα αυτονόητα».

πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: