Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Στο 1,4 εκατομμύρια ευρώ η πρόταση του Ολυμπιακού στον Μέλμπεργκ!!

Έντονη είναι πλέον η δυσαρέσκεια των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το γεγονός ότι ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έχει μπει… καν στον κόπο ν’ απαντήσει στην πρόταση των «ερυθρόλευκων».
Ο 34χρονος διεθνής Σουηδός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στην Ουκρανία για την τελική φάση του EURO 2012, έχει στα χέρια του εδώ και πολλές μέρες την επίσημη πρόταση της διοίκησης των νταμπλούχων Ελλάδας, φαίνεται ωστόσο, ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο ν’ απαντήσει ενόψει της νέας σεζόν, καθώς μάλλον περιμένει κάτι… καλύτερο! Ευελπιστώντας προφανώς ότι οι «μετοχές» του μπορεί ν’ ανέβουν ακόμα περισσότερο (σ.σ. αν και με το όνομα, που έχει «φτιάξει» τόσα χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λογικά δεν θα έπρεπε να χρειάζεται ένα ακόμα τουρνουά για να βρει το τελευταίο του «καλό» συμβόλαιο…) με τις εμφανίσεις του στο EURO της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
Στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν πρόκειται, φυσικά, να περιμένουν ένα μήνα (!) ακόμα για να αποφασίσει ο Μέλμπεργκ αν αποδέχεται ή όχι την – εξαιρετική απ’ όλες τις απόψεις – πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύντομα, αν δεν αλλάξει… ρότα ο «βράχος», η πρόταση θα πάψει να ισχύει και οι Πειραιώτες θ’ αναζητήσουν τον «διάδοχο» του Σκανδιναβού ποδοσφαιριστή…
Σύμφωνα με σημερινό (08/06) δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», η πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Όλοφ Μέλμπεργκ περιλαμβάνει 970.000 ευρώ «καθαρά», μπόνους 400.000 ευρώ, αλλά και την εφορία πληρωμένη από τον σύλλογο! Με δεδομένο μάλιστα, ότι ο συντελεστής φορολόγησης του συμβολαίου του Σουηδού θα είναι 40%, κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως το κόστος για την πειραϊκή ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μέλμπεργκ θα φτάσει τα 2.000.000 ευρώ!
Στον Ολυμπιακό, όπως είναι φυσικό, θεωρούν ότι έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση στον πολύπειρο αμυντικό, από την πλευρά του οποίου θα περίμεναν τουλάχιστον μία καλύτερη αντιμετώπιση, ακόμα κι αν αποφάσιζε να μην αποδεχτεί το νέο συμβόλαιο, το οποίο του προτείνουν οι «ερυθρόλευκοι»…
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, άλλωστε, στην τριετία που έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό έχει προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό περισσότερα από 5.000.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο ακόμα για ποδοσφαιριστές του επιπέδου και της κλάσης του διεθνή Σουηδού στόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: