Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εξετάζει Ζέεντορφ η Τότεναμ!!

Η Τότεναμ εξετάζει μια κίνηση έκπληξη για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του Κλάρενς Ζέεντορφ. Ο 36χρονος μέσος αποχώρησε από το Σαν Σίρο και τη Μίλαν, αφού το συμβόλαιό του έληξε και πλέον έχει στα χέρια του έξι προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του οι οποίες προέρχονται από την Ασία, την Αμερική, αλλά και την Ευρώπη.

Πηγές από την πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται μια αγγλική ομάδα, με τα ρεπορτάζ από την Βραζιλία να κάνουν λόγο για την Τότεναμ, για την οποία όπως αναφέρουν έχει προσεγγίσει ήδη τον Ολλανδό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι του προτάθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει στους «ροσονέρι» και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Όπως αναφέρεται οι υπόλοιπες προτάσεις είναι από τις ΗΠΑ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κίνα και την Βραζιλία.

Μάλιστα, η μία από τις προτάσεις που έχει από την Ασία φτάνει τις 20 εκ. λίρες για τρία χρόνια, αλλά όπως τονίζεται από την πλευρά του παίκτη τα χρήματα δεν είναι αυτοσκοπός.

Ο ίδιος, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Βραζιλία για συζητήσεις με την Μπταφόνγκο. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ριο είναι αισιόδοξοι ότι ο Ζέεντορφ θα υπογράψει, καθώς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα η οποία σε δύο χρόνια θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν πάντως να μην έχει έρθει σε συμφωνία με κανέναν σύλλογο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: