Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Τι να κάνει στην Μπαρτσελόνα ο Φαν Πέρσι;»

«Τι να κάνει στην Μπαρτσελόνα ο Φαν Πέρσι;»
Αρνητικός στο ενδεχόμενο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα την καριέρα του εμφανίστηκε ο Μπομπ Φαν Πέρσι, μιλώντας στον πολωνικό Τύπο. Ο πατέρας του Ολλανδού επιθετικού μίλησε για το μέλλον του γιου του και τόνισε ότι δύσκολα θα πήγαινε στους «μπλαουγκράνα» ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ άφησε εξέφρασε την πίστη ότι θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος.

«Τι στο καλό μπορεί να κάνει ο Ρόμπιν στην Μπαρτσελόνα; Ήδη έχουν τον Μέσι και δεν χρειάζεται να πάει εκεί», ανέφερε αρχικά ο Μπομπ Φαν Πέρσι και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν ταιριάζει στο στιλ του Ρόμπιν. Δεν είναι αυτό που λέμε ομάδα, αλλά ένα σύνολο από αστερία του ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια, ο πατέρας του διεθνούς φορ τόνισε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι: «Είναι περισσότερο πιθανό να παίξει σε άλλη ομάδα της Premier League»

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Ο Ρόμπιν κάνει τα πάντα για να κερδίσει, αλλά η νίκη δεν είναι ο μοναδικός του στόχος. Παίζει για να κερδίσει, αλλά όχι με κάθε κόστος».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: