Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

«Κόστισα 3000 λιρέτες και μία σόδα»

Ο Αντόνιο Νοτσερίνο πιστεύει πως η Μίλαν θα τα καταφέρει ακόμη και χωρίς την παρουσία των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα οι οποίοι αποχώρησαν για την Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως τόνισε ο 27χρονος μέσος δεν είναι η πρώτη φορά που οι «ροσονέρι» χάνουν κάποιον μεγάλο -σε αξία- ποδοσφαιριστή, αλλά το μέγεθος της ομάδας είναι τόσο μεγάλο που, όποιος και να αγωνιστεί, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο.

«Όποιος και αν έρθει στη Μίλαν θα τα πάει καλά, όπως έκανα και εγώ πέρσι. Η Μίλαν πλήρωσε 3000 λιρέτες και μια σόδα για μένα και σκόραρα ήδη 11 γκολ», τόνισε αρχικά περιαυτολογώντας στη Rai Sport.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το πως θα αναπληρωθούν τα κενά που άφησαν οι παίκτες που έφυγαν από το «Σαν Σίρο» απάντησε: «Δεν ξέρω. Εξαιρετικοί παίκτες αποχώρησαν, αλλά συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια επίσης. Η Μίλαν είναι Μίλαν, είναι μια καταπληκτική ομάδα που πάντα τα πηγαίνει καλά, ανεξάρτητα από τους παίκτες που έρχονται και φεύγουν».

Αυτή τη στιγμή πάντως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Serie A στις 26 Αυγούστου απέναντι στη Σαμπντόρια, με το «Σαν Σίρο» όμως να αναμένεται σχεδόν άδειο λόγω της δυσαρέσκειας που υπάρχεις στις τάξεις των οπαδών των Λομβαρδών.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: