Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Γλύκος: «Στόχος η πρόκριση»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος μιλώντας για τα play-off του Europa League υποστήριξε πως μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση.
Στο Αθλητικό Μετρόπολις μίλησε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος για τις αναμετρήσεις με τη Ραπίντ Βιέννης, όπου υποστήριξε πως μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους:
Συγκεκριμένα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:
Για το ότι ο ΠΑΟΚ «γύρισε» το ματς με την Ξάνθη:
«Η ομάδα βρίσκει τα αποθέματα δύναμης, προσπαθούμε για την νίκη πέραν του ότι βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Εχει σημασία η νίκη αυτή στην ψυχολογία μας εν όψει του ευρωπαικού ματς με την Ραπίντ. Θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους».
Για την απόδοση του:
«Είμαι πολύ καλά, έχω την υγεία μου. Στο γήπεδο όλα βγαίνουν. Σιγά σιγά βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό όλοι».
Για τον ανταγωνισμό στη θέση του:
«Κάθε χρόνο γίνεται αυτό. Εχω μάθει να δουλεύω με τον ανταγωνισμό, είναι λογικό να υπάρχει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θέλει προσπάθεια για να είσαι βασικός. Δεν θεωρώ πως είμαι μικρός, ούτε μεγάλος. Μου δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής μου. Εγώ πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα και μετά για τον εαυτό μου.
Για την φετινή σεζόν:
«Κάνει μια νέα αρχή η ομάδα, στηρίζεται στους νέους παίκτες. Εχει ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, αρέσει στον προπονητή μας να παίζουμε καλό ποδοσσφαιρο».
Για τα ματς με την Ραπίντ:
«Είναι κίνητρο να μπούμε στους ομίλους, το θέλουμε πολύ και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί και στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πανθρακικό».
Για τον κόσμο της ομάδας:
«Ο κόσμος θα έρθει σιγά σιγά, θα τον φέρουμε εμείς στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: