Στην Βέροια θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου Γουέιν Τόμας που πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.
Παίκτης της Βέροιας πρέπει να θεωρείται πλέων ο Γουέιν Τόμας, ο οποίος πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και μέσα στην μέρα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, που βρέθηκε για λίγο καιρό στην Κυπριακή Αλκή, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και έτσι επέστρεψε στην χώρα μας για λογαριασμό της «Βασίλισσας του Βορρά».
Ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της Βέροιας και έτσι δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα η μεταγραφή του, αφού το μόνο που απομένει είναι η υπογραφές και η ανακοίνωση του παίκτη.
Αντίθετα, μετέωρο φαντάζει το μέλλον του Σερζ Ντιέ στον σύλλογο καθώς δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την άδειά του και αν αυτό δεν γίνει άμεσα, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν δείχνει διατεθειμένη να ανεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορές. 


πηγή: gazzetta.gr