Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Στο Ρύσιο ο Βάντοζ!!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο Κρίστιαν Βάντοζ και ήδη οι διαπραγματεύσεις του με τον Άρη έχουν προχωρήσει πολύ. Υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να χαλάσει την μεταγραφή.
Στο Ρύσιο ο Βάντοζ
Όπως διεμήνυσε στους ανθρώπους του Αρη ο Ούγγρος μέσος δεν τον ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό, αλλά και όλες οι συνθήκες στην ομάδα. Θα μπορούσε να σημειώσει κανείς ότι οι δυο πλευρές είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσουν στο οικονομικό, αλλά άλλος θα είναι ο παράγοντας που θα οδηγήσει τον Ούγγρο μέσο στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ ή όχι.
Ήδη ο Βάντοζ έχει πάρει γεύση από το Κλεάνθης Βικελίδης και ζήτησε να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, να δει την προπόνηση και στην συνέχεια να δει και την πόλη αν θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ. Ο Βαντόζ επανέλαβε πολλές φορές ότι δεν τον ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα και για αυτό στην ουσία θα υπάρχει και μία… ξενάγηση τόσο στις εγκαταστάσεις του ΑΡΗ, όσο και στην Θεσσαλονίκη πριν τις τελικές συζητήσεις το βράδυ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: