Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η παρουσίαση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας!!

Για την Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012, είναι προγραμματισμένη η Επίσημη Παρουσίαση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας ΛΟΝΔΙΝΟ 2012.
Αναλυτικά:
Πρόσκληση σε εκδήλωση
O Πρόεδρος και τα Μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Π.Ε.) έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Επίσημη Παρουσίαση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Λ. Συγγρού 89-93, 11745 Αθήνα (αίθουσα Ballroom).
H Rollmann έντυσε την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα για το Λονδίνο
Η Rollmann Α.Ε., μια από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία της ποιοτικής ανδρικής ένδυσης, φρόντισε για τρίτη φορά την πολιτική ένδυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας. Μετά τους θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου του 2008 και τους χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ του 2010, η εταιρεία Rollmann έντυσε την ομάδα και για τη διοργάνωση του Λονδίνου ενόψει των Αγώνων που θα γίνουν από 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2012.
Η εταιρεία Rollmann, η οποία ως γνωστόν αποτελεί από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στον τομέα της πολιτικής ένδυσης, παρέδωσε ήδη στους υπευθύνους της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) την πολιτική ένδυση συγκεντρώνοντας τα θετικότερα σχόλια όλων των μελών της ελληνικής ομάδας, η οποία σε μερικές ημέρες από σήμερα καλείται να επαναλάβει τον «άθλο» του Πεκίνου. Να θυμίσουμε ότι επί κινεζικού εδάφους, η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 24 μετάλλια και την 20η θέση στην κατάταξη των μεταλλίων μεταξύ 148 χωρών.
«Η οικογένεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει την εταιρεία Rollmann για τη συνέπεια που επέδειξε ακόμη μία φορά στο θέμα δημιουργίας της πολιτικής ένδυσης της Παραολυμπιακής Ομάδας, ενόψει των Αγώνων του Λονδίνου. Φρόντισε με αγάπη και αίσθημα ευθύνης προς το Παραολυμπιακό Κίνημα, τα ρούχα που θα φορέσει η ομάδα στην τελετή έναρξης και λήξης των Αγώνων αλλά και σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις που θα γίνουν σε Βρετανία αλλά και Ελλάδα. Είναι τιμή μας να έχουμε δίπλα μας, μια τόσο μεγάλη εταιρεία, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Η ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως έχω πει στο παρελθόν, παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας και είναι τιμή μας που μπορούμε να στηριχθούμε πάνω σε μια από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη. Εκ μέρους ολόκληρου του Παραολυμπιακού Κινήματος, ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΔΣ και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Rollmann, κ. Πίτερ Χοκ, για την τιμή που μας έκανε», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης αναφερόμενος στη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: