Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Oμοφωνία ή αδιέξοδο;

Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής περιμένουν με αγωνία τη Γενική Συνέλευση της Football League την Παρασκευή 17 Αυγούστου για να μάθουν πού θα παίζουν τη νέα σεζόν.
Και οι τρεις έχουν ξεκινήσει… ασκήσεις Β’ Εθνικής, ωστόσο για να παίξουν στην κατηγορία θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων και να μην υπάρξει ούτε μία αρνητική ψήφος.
Πόσο εύκολο όμως είναι να υπάρξει ομοφωνία; Κι επίσης πόσο εύκολο είναι στα μέσα Αυγούστου να αλλάξουν τα δεδομένα της κατηγορίας με αύξηση ομάδων, αύξηση αγωνιστικών κ.λπ.;
Ελα όμως που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πιέσεις για να επιτευχθεί η ομοφωνία! Και άλλες ακόμα πληροφορίες που αναφέρουν πως οι χορηγίες του πρωταθλήματος βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με το αν οι τρεις «μετέωροι» σύλλογοι παίξουν στην κατηγορία; (Λογικό, καθώς πρόκειται για τρεις ιστορικές ομάδες με πολυπληθές κοινό...).
Τι θα συμβεί τελικά κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αυριανή (17/08) είναι μία από τις πιο κρίσιμες και πιο απρόβλεπτες Γενικές Συνελεύσεις της Football League.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: