Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Πρόσημο… αρνητικό για το Νησί!!

Πρόσημο… αρνητικό για το Νησί
Μόλις μια νίκη κατάφεραν να σημειώσουν οι υπόλοιπες ομάδες του Νησιού στα φιλικά, πλην της Αγγλίας που έφερε «τούμπα» το ματς με την Ιταλία και επικράτησε 2-1.

Η Σκοτία ήταν αυτή που πανηγύρισε στο δικό της παιχνίδι κόντρα στους Αυστραλούς, ισοπαλίες για Ιρλανδία και Βόρειο Ιρλανδία, ήττα με δύο γκολ για τους Ουαλούς!

Η Σκοτία του Κρεγκ Λέβιν, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Μπρεσιάνο, κατάφερε με τους Ρόουντς (28’), ΜακΚόρμακ (76’) και το αυτογκόλ του Ντέιβιντσον (63’) να ξεπεράσει το εμπόδιο των Αυστραλών και να… μιμηθεί το σύνολο του Ρόι Χότζον.

Στο παιχνίδι της Βορείου Ιρλανδίας με την Φινλανδία, οι άμυνες… διαλύονταν με το παραμικρό και αυτό αποδεικνύει και το τελικό 3-3! Η βρετανική ομάδα είχε πάρει κεφάλι στο σκορ ακόμη και με δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, αλλά μέχρι την ανάπαυλα, είχε χαθεί. Το 2-2 του ημιχρόνου ήταν… προάγγελος για ακόμη πιο ανοιχτό δεύτερο μέρος, όπου ο Χετεμάι έδωσε προσωρινά το προβάδισμα στην Αυστραλία, αλλά ο Πάτερσον με πέναλτι στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Οι Ιμπίσεβιτς (21’) και Στεφάνοβιτς (54’) «καθάρισαν» πανεύκολα την Ουαλία και έδωσαν τη νίκη με 2-0 στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ενώ Σερβία και Ιρλανδία έμειναν στο 0-0.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: