Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Άλαρ: «Να φτάσουμε στους ομίλους»

Ο επιθετικός της Ραπίντ Βιέννης, Ντενί Άλαρ μίλησε στον Τύπο της Αυστρίας για τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.
Μοναδικός στόχος της Ραπίντ Βιέννης στα play-off του Europa League είναι η πρόκριση σύμφωνα με τον Ντενί Άλαρ, επιθετικό των «πρασίνων». Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, μίλησε στα Μέσα της χώρας του για τις διπλές αναμετρήσεις με τον «δικέφαλο» του Βορά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντενί Άλαρ:
«Είμαι επιθετικός και κάνω τη δουλειά μου. Με τη Σάλτσμπουργκ έκανε ένα λάθος ο αντίπαλος τερματοφύλακας, εγώ ήμουν εκεί που έπρεπε και το εκμεταλλεύτηκα για να πετύχω ακόμη ένα γκολ. Χρειάζεται και τύχη... Και μετά όλα πηγαίνουν καλά... Το γκολ είναι σημαντικό για έναν επιθετικό και αυτό είναι αρκετά ξεκάθαρα. Όταν η μπάλα αρχίσει να πηγαίνει μέσα, τότε βάζεις και γκολ που μπορεί να τα θεωρούσε αδύνατα πριν...», ανέφερε αρχικά ο «Mr. match-winner» της Ραπίντ και πρόσθεσε:
«Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο και στο Europa League. Αλλά και στο πρωτάθλημα θέλαμε πολύ τη νίκη με τη Σάλτσμπουργκ, την οποία τελικά και πήραμε... Οι τρεις βαθμοί που πήραμε μέσα στο Σάλτσμπουργκ ήταν πολύ σημαντικοί για μας...»
Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Πέτερ Σέτελ, έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του: «Είχε ανεβασμένη ψυχολογία μετά από το σημαντικό γκολ που πέτυχε απέναντι στη Βοϊβοντίνα. Στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής είχε 15 ευκαιρίες για να σκοράρει και έβαλε 15 γκολ! Και με απέναντι στη Σάλτσμπουργκ έκανε το 0-1 για να φτάσουμε στη νίκη με 0-2. Είναι πάντα εκεί που πρέπει για να βάζει το γκολ...».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: