Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

"Έβερτον ή Άρσεναλ". Ολυμπιακό με τίποτα;

Μεταξύ της Έβερτον και της Άρσεναλ βρίσκεται ο Μιραλάς, όπως σχολίασε ο ίδιος σε δηλώσεις του, έχοντας μία μικρή αδυναμία στα Ζαχαρωτά...
"Έβερτον ή Άρσεναλ". Ολυμπιακό με τίποτα;

Ο άσος του Ολυμπιακού έδειχνε να βρίσκεται μια ανάσα από την Έβερτον, ωστόσο με δηλώσεις του στο Sky Sports τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας βάζοντας στο κόλπο και την Άρσεναλ.
«Είναι πιθανό να πάω στην Έβερτον, αλλά είναι πολύ πιθανό να πάω και στην Άρσεναλ. Δεν ξέρω ακόμα. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα αποφασίσουμε το καλύτερο για μένα, ενώ θα συζητήσω και με την οικογένειά μου», ανέφερε αρχικά.
Για να προσθέσει: «Πρόκειται για δύο μεγάλους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά για μένα είναι πιο σημαντικό να παίζω κάθε εβδομάδα, κάτι στο οποίο θα με καλύψει περισσότερο η Έβερτον. Είναι μια καλή ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο φίλος μου Μαρουάν Φελαϊνί».
Τέλος ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού δήλωσε σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του: «Αύριο θα επιστρέψω στην Ελλάδα και την επόμενη εβδομάδα θα πάω ή στην Πρέμιερ Λιγκ ή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: