Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Κοντά σε Έβερτον ο Μιραλάς!!

Στην Αγγλία με τη φανέλα της Έβερτον θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πέρασε από το μικροσκόπιο του Ντέιβιντ Μόγιες.
 Κοντά σε Έβερτον ο Μιραλάς
Ο προπονητής των «ζαχαρωτών» την Τετάρτη (15/8) παρακολούθησε στις Βρυξέλλες την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ολλανδία προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τον άσο του Ολυμπιακού. Μαζί του ήταν και ο μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βέλγος επιθετικός δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω, ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον της Έβερτον.

«Ήταν εδώ ο προπονητής της Έβερτον; Δεν ξέρω… Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, κάποιες που έχουν ήδη αναφερθεί, όσο και κάποιες άλλες. Το πλεονέκτημα για μία ομάδα σαν την Έβερτον είναι ότι μπορεί να έχεις περισσότερες πιθανότητες να παίζεις. Θα ήταν ωραίο να γίνω συμπαίκτης με τον Μαρουάν Φελαϊνί. Για την ώρα, πάντως, αφήνω τα πάντα στον μάνατζέρ μου», ήταν τα λόγια του.

Στην Αγγλία πάντως, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 25χρονος άσος του Ολυμπιακού θα μεταβεί τις επόμενες ώρες στο Λίβερπουλ για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, με την Έβερτον να προσφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδας τα 8 εκατομμύρια της ρήτρας του συμβολαίου του Βέλγου επιθετικού.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: