Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Οι εναλλακτικές για Μιραλάς!!

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πρόταση της Έβερτον για την παραχώρηση του Κέβιν Μιραλάς και ήδη σκέφτονται τις εναλλακτικές λύσεις.
Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στην Έβερτον τις επόμενες ημέρες εφόσον έρθει ικανοποιητική πρόταση από τα «ζαχαρωτά» ή καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του.
Στον Ολυμπιακό, κρατούν στάση αναμονής επί του θέματος και διευκρινίζουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα μεταβεί την Πέμπτη στο Λίβερπουλ για εξετάσεις όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αγγλίας καθώς τον περιμένουν κανονικά.
Η υπόθεσή του, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα, καθώς η Έβερτον ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και δεν έχει χρόνο για χάσιμο.
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός εντέλει παραχωρήσει τον Βέλγο διεθνή ψάχνει ήδη τις εναλλακτικές λύσεις. Τα πρώτα ονόματα που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτά των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ασαϊντί.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αρέσει αρκετό καιρό στους «ερυθρόλευκους» και εφόσον πωληθεί ο Μιραλάς θα έχουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία αποκτήσουν τον Πορτογάλο διεθνή. Κατά τα άλλα και ο ποδοσφαιριστής της Χέρενφεν, Ασαϊντί είναι στη λίστα, καθώς οι «καρδιές» δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, εφόσον φτάσει ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία τους.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: