Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ένας που να τα βάζει!!

Ο Μάκης Κατσαβάκης δοκίμασε επτά παίκτες στη θέση του επιθετικού και το αποτέλεσμα έδειξε πως χρειάζεται εδώ και τώρα έναν γκολτζή στον Αρη.
Ένας που να τα βάζει
Μόνο τους... τερματοφύλακες δεν έχει βαφτίσει επιθετικούς ο Μάκης Κατσαβάκης κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, προσπαθώντας να βρει το αντίδοτο στην επιθετική δυστοκία της ομάδας.
Ο Ελληνας τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει και τους επτά μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς του μέσα στην περιοχή, όμως πήρε μόνο δύο γκολ σε έξι φιλικούς αγώνες, γεγονός που έχει αρχίσει να αγχώνει τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού. Γι' αυτό και τα τελευταία 24ωρα υπάρχει πίεση στη διοίκηση των «κιτρίνων» να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών, ενός καθαρόαιμου κυνηγού και ενός περιφερειακού επιθετικού, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Από την πλευρά του, εξάλλου, ο Κατσαβάκης τα δοκίμασε όλα, προσπαθώντας στην τελευταία αναμέτρηση με τη Βέροια να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον επιθετικό... Κώστα Καπετάνο. Ας δούμε, λοιπόν, πώς ανταποκρίθηκαν οι επτά ποδοσφαιριστές του Αρη στις εντολές του Ελληνα τεχνικού.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ

Δεν έχει δοκιμαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στον συγκεκριμένο ρόλο, αν και πέρυσι αγωνιζόταν τις περισσότερες φορές ως επιθετικός. Ο Κατσαβάκης τον προτιμά εκτός περιοχής για να βοηθάει με την καλή τεχνική του κατάρτιση στην κυκλοφορία της μπάλας. Ακόμη κι έτσι, όμως, πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα το ένα από τα δύο γκολ των «κιτρίνων».

ΣΟΥΝΑΣ

Πρόκειται για την αποκάλυψη της φετινής προετοιμασίας του Αρη. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής, ο Κατσαβάκης τον... πάει με χίλια και εκείνος φροντίζει να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Οχι όμως στην κορυφή της επίθεσης, όπου δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια των φιλικών. Πίσω από τον επιθετικό ή στις πτέρυγες φανέρωσε την ποιότητά του, στη θέση του φορ... χάθηκε.




ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Στο τελευταίο φιλικό με τη Βέροια αγωνίστηκε ως επιθετικός. Και δεν πάτησε καθόλου περιοχή, όπως ήταν φυσιολογικό. Στην αρχή δεν έφτανε η μπάλα στα πόδια του, στη συνέχεια τραβήχτηκε εκτός περιοχής για να βοηθήσει στην κυκλοφορία, οπότε δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ

Σε κάθε αγώνα υπάρχουν στιγμές που παίρνει εντολή να αγωνιστεί ως φορ. Ανάμεσα στα αντίπαλα στόπερ και χωρίς χώρο στη διάθεσή του δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το μεγαλύτερο προσόν του, την ταχύτητα. Θα βοηθήσει στην κορυφή της επίθεσης σε εκτός έδρας παιχνίδια που ο Αρης θα ψάχνει την αντεπίθεση.

ΓΚΕΣΙΟΣ

Επέστρεψε στον Άρη μετά το… αγροτικό του και προσπαθεί να πείσει τον Κατσαβάκη. Αν και δεν τον βοηθάει το ύψος του είναι ιδιαίτερα μαχητικός και παίζει  για το σύνολο. Θα δώσει σημαντικές λύσεις στη διάρκεια της σεζόν, πιθανότατα όμως προερχόμενος από τον πάγκο.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ  

Έφτασε αργά στην προετοιμασία λόγω της Εθνικής Νέων, αγωνίστηκε στα πρώτα φιλικά, όμως πριν βρει ρυθμό τραυματίστηκε. Είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει ένα από τα… βαριά χαρτιά του Αρη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως περισσότερο σε περιφερειακό ρόλο.

ΚΑΝΟΥΛΑΣ    

Ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός του ρόστερ. Πήρε ευκαιρίες από τον  Κατσαβάκη, έχοντας καλές και κακές στιγμές. Σε γενικές γραμμές έδειξε πως χρειάζεται να βελτιωθεί κι άλλο για να  μπορέσει να σηκώσει το βάρος της  επίθεσης. Σε πρώτη φάση έχει συμπληρωματικό ρόλο.
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: