Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

«Κανένα πρόβλημα με Ρονάλντο, αλλά προέχει η φιλία»

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα της Αργεντινής με τη Γερμανία, ο Λιονέλ μέσι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μάχη για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, τονίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη με τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρόλα αυτά δεν έκρυψε την επιθυμία του να βγει νικητής, αν όχι ο ίδιος, κάποιος συμπαίκτης του από τη Μπαρτσελόνα.

«Με τον Κριστιάνο (σ.σ. Ρονάλντο) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ό,τι γίνεται προέρχεται από τα ΜΜΕ. Δεν έχω ανταγωνιστεί ποτέ τον Κριστιάνο, ούτε έχω καταφερθεί κατά του. Δεν υπάρχει κανένα είδος οργής ανάμεσά μας, μόνο σεβασμός, αλλά θα επιθυμούσα ένας εκ των Τσάβι ή Ινιέστα, που εδώ και πολλά χρόνια έχουν πετύχει πολλά σημαντικά επιτεύγματα όπως η κατάκτηση του Μουντιάλ και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, να κερδίσουν εάν αποτύχω» και πρόσθεσε:

«Προφανώς ο Ρονάλντο, που είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όπως και ο Κασίγιας, έχουν φυσικά συζητηθεί για την κούρσα της κατάκτησης του βραβείου επίσης, αλλά η φιλία μου με τους δύο συμπαίκτες μου προέχει».

Θυμίζουμε πως η FIFA έχει ήδη ανακοινώσει του τρεις τελικούς υποψήφιους οι οποίοι είναι ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Ινιέστα, με τον Ισπανό να είναι ο μοναδικός που δεν έχει κατακτήσει τη συγκεκριμένη διάκριση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: