Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Φάκελος... "Γιαννιώτας"

Τι ισχύει για τον διεθνή επιθετικό - Ο Ολυμπιακός (που δεν θέλει ο παίκτης), η Λάτσιο και η Πάρμα, και η πρόταση του Άρη για νέο 3ετές συμβόλαιο.
Φάκελος... "Γιαννιώτας"
Για το σενάριο που κυκλοφορεί από χθες στην Αθήνα όσον αφορά τον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Γιαννιώτα έγραψε χθες το AllAboutARIS.com. Όμως, εκτός του ότι είναι… σενάριο και τίποτα παραπάνω, υπάρχει και η άρνηση του Γιαννιώτα να κατηφορίσει στον Πειραιά γιατί δεν θέλει να έχει την τύχη του… Χαβίτο.
Υπάρχουν, φυσικά, κι άλλοι λόγοι για τους οποίους ο διεθνής επιθετικός του ΑΡΗ δεν βλέπει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ούτε τον ενδιαφέρει κάποια μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα (γιατί δεν τον θέλει μόνο ο Ολυμπιακός…). Μιλώντας στο AllAboutARIS.com μετά το πρόσφατο Euro, ο Γιαννιώτας είχε ξεκαθαρίσει ότι θα εξέταζε μία πρόταση από το εξωτερικό, ειδάλλως θα περιμένει τον ΑΡΗ που θέλει να τον «δέσει» με ένα καινούργιο συμβόλαιο.
Λοιπόν, τα δεδομένα στην υπόθεση του Γιαννιώτα έχουν ως εξής: Στα γήπεδα της Εσθονία, στο Euro, τον ταλαντούχο επιθετικό τσέκαραν αρκετοί ευρωπαϊκού σύλλογοι. Μεταξύ αυτών η Λάτσιο με την Πάρμα από την Ιταλία και ομάδες από τη Γερμανία. Δεν έχουν κάνει επίσημη κίνηση όμως, γιατί θέλουν να τον ξαναδούν. Κάτι που σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον δεν προβλέπεται να έρθει πρόταση από το εξωτερικό για τον Γιαννιώτα…
Από την άλλη, η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Σπύρο Σιούγγαρη, για το καινούργιο συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΡΗΣ προσφέρει στον Γιαννιώτα τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 70 – 100 – 150 χιλιάδες ευρώ, συν μόνους. Παράλληλα, η διοίκηση θα αυξήσει και το ύψος της ρήτρας που τώρα ανέρχεται στις 150 χιλ. ευρώ.
Η πλευρά Γιαννιώτα μελετάει την πρόταση της διοίκησης και ετοιμάζει τις δικές τις αντιπροτάσεις.
Όπως γίνεται σε μία διαπραγμάτευση μέχρι να βρουν τη «χρυσή τομή». Το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: