Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ντεμπούτο με ισοπαλία για Ντεσάν!!

Ντεμπούτο με ισοπαλία για Ντεσάν
Πως και πως περίμεναν οι Γάλλοι φίλαθλοι να δουν τη… νέα τους εθνική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντιντιέ Ντεσάν, στη μετά Λοράν Μπλάν εποχή.

Ωστόσο, ουδείς έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ισοπαλία δίχως τέρματα απέναντι στην Ουρουγουάη στη Χάβρη, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «τρικολόρ» ο Ντεσάν είδε τους παίκτες του να προσπαθούν για τη νίκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ο Γάλλος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με μία πιο επιθετική φιλοσοφία από αυτή του προκάτοχού του, ξεκινώντας στην κορυφή της επίθεσης τους Μπενζεμά και Ζιρού σε σύστημα 4-4-2.

Στον αντίποδα η Ουρουγουάη κράτησε το μηδέν στην άμυνα, με τον τερματοφύλακά της, τον Μουσλέρα, να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.


Γαλλία: Γιορίς, Ντεμπισί, Γιανγκά Εμπιού, Σακό, Εβρά, Γκοναλόν, Μαβουμπά (46’ Καπουέ), Βαλμπουενά (75’ Μπριάν), Ριμπερί, Μπενζεμά (63’ Μαρτάν), Ζιρού (75’ Γκομίς)

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Μ. Περέιρα, Βοκτορίνο, Λουγκάνο, Γοντίν Λεάλ, Α. Περέιρα, Πέρεζ (89’ Εγκορέν), Γκαργκάνο (64’ Ταμπάρεζ), Ροντρίγκεζ, Φορλάν (90’ Φερνάντεζ), Αμπρέου


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: