Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αποκαλύφθηκαν τα ιλιγγιώδη ποσά για Φαν Πέρσι!!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει στην κυριολεξία γη και ύδωρ για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, σύμφωνα με τα ποσά που αποκάλυψε η ιστοσελίδα goal.com.

Ο Ολλανδός αφού περάσει το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με το οποίο θα λαμβάνει 235.000 λίρες την εβδομάδα. Το συγκεκριμένο ποσό είναι τουλάχιστον ασύγκριτο με αυτό που του πρότεινε η Άρσεναλ, καθώς οι κανονιέρηδες» τον είχαν καλέσει να υπογράψει συμβόλαιο με το οποίο θα λάμβανε 130.000 λίρες την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι θα βάζει στον προσωπικό του λογαριασμό περίπου 12,2 εκ. λίρες το χρόνο και 48,9 εκ. λίρες για όσο θα μείνει στο Ολντ Τράφορντ! Επιπλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» δαπάνησαν άλλες 24 εκ. λίρες για την Άρσεναλ, προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Ολλανδό, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι από τα ταμεία της Γιουνάιτεντ για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Premier League θα φύγει ένα ποσό της τάξεως των 72,9 εκ. λιρών. Αν αυτό μεταφραστεί σε ευρώ σημαίνει πως θα ξοδευτούν συνολικά 93.151.620!


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: