Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ήττες για Λετονία, Λιθουανία!!

Ήττες για Λετονία, Λιθουανία
Δεν τα πήγαν καλά στα φιλικά τους παιχνίδια η Λετονία και η Λιθουανία, δηλαδή, οι ομάδες με τις οποίες τίθεται αντιμέτωπη η Εθνική μας στις δύο πρώτες αγωνιστικές για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Οι Λετονοί, με τους οποίους παίζουμε εκτός έδρας στην πρώτη αγωνιστική, γνώρισαν την ήττα 2-0 από το Μαυροβουνίο σε εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσαν σήμερα. Ο Γιόβετιτς στο 36ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Κασαλίκα στο 76ο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ των Μαυροβούνιων.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδος στη δεύτερη αγωνιστική, Λιθουανία ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την ΠΓΔΜ. Το μοναδικό γκολ για τους Σκοπιανούς το πέτυχε ο Πάντεφ στο 54ο λεπτό.

Νίκες σημείωσαν οι δύο -άλλοι- αντίπαλοι της Εθνικής. Η Σλοβακία επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Δανίας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό μετά το γκολ του Μίκελσεν.

Στο 63ο λεπτό ο Γιακούμπκο ισοφάρισες για τους Σλοβάκους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 72ο λεπτό με τον Χάμσικ. Το τελικό 3-1 υπέρ της Σλοβακίας έκανε ο Γκουλντάν στο 83ο λεπτό.

Την ίδια στιγμή η Βοσνία/Ερζεγοβίνη νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Ουαλία πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Ιμπισεβιτς στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ και στο 54’ ο Στεφάνοβιτς πέτυχε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: