Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Στενές επαφές ...πατρικού τύπου!!

Εδώ και καιρό συζητιόταν στην πιάτσα ότι ο Αλαφούζος δεν είναι μόνος του στην προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού και πως έχει κοντά του -αλλά όχι σε πρώτο πλάνο- ανθρώπους που ξέρουν καλά το αντικείμενο του ποδοσφαίρου.
Στενές επαφές ...πατρικού τύπου!
Μάλιστα, το όνομα που "έπαιζε" πιο συχνά σε αυτές τις παρασκηνιακές συζητήσεις, ήταν αυτό του πρώην προέδρου και μετόχου της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα. Μέχρι που συζητιόταν ότι πίσω από κάποιες κινήσεις του Αλαφούζου που είχε αντίκτυπο στα μίντια (κυρίως στις κόντρες με τον Ολυμπιακό), βρισκόταν ο πρώην πρόεδρος!
Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως ο Πατέρας, παρότι έχει ξεκαθαρίσει πως για την ώρα δεν προτίθεται να εμπλακεί ενεργά, έχει ουσιαστικά αναλάβει ρόλο "συμβούλου" του Αλαφούζου σε ποδοσφαιρικά θέματα και πως ο τελευταίος πολλές φορές του ζητάει τη γνώμη του για κάποιες κινήσεις.
Τελικά, όλα αυτά τα σενάρια αποδείχθηκε πως είχαν βάση, καθώς ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο, το είπε ανοιχτά σε συζήτηση με φιλάθλους κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε: "Έχω πιο στενή επαφή και συνεργασία με τον Νικόλα Πατέρα".
Εδώ που τα λέμε, έχουν και κοινά οι δυο τους. Κυρίως ένα κοινό. Τον παλιόφιλο και συνεργάτη τους, νυν πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο πλέον είναι σε ανοικτή κόντρα...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: