Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του Έμιρεϊτς!!

H Άρσεναλ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να χάσει άλλους δύο ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά τη δεδομένη -σχεδόν- αποχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την κίνηση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Άλεξ Σονγκ.

Εκπρόσωποι των Καταλανών κατεύθασαν χθες στο Λονδίνο καταθέτοντας πρόταση ύψους 12 εκ. λιρών στους «κανονιέρηδες» για τον Καμερουνέζο μέσο. Ο Σονγκ μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, αλλά οι άνθρωποι των Λονδρέζων εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να υποκύψουν, παρά το ότι απομένουν άλλα τρία χρόνια στο συμβόλαιο του παίκτη. Βέβαια κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν η Μπαρτσελόνα αυξήσει και άλλο την πρότασή της και συγκεκριμένα αν ξεπεράσει τις 15 εκ. λίρες τότε το επικρατέστερο σενάριο θα είναι να τον δούμε να μετακομίζει στην Ισπανία για τα επόμενα χρόνια.

Αυτή τη στιγμή ο Σονγκ αμείβεται με 55.000 λίρες την εβδομάδα και οι άνθρωποι της Άρσεναλ είχαν προγραμματίσει να τον καλέσουν για αναπροσαρμογή του συμβολαίου με πολύ υψηλότερες απολαβές που θα τον κατατάξουν ως ένα έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο Έμιρεϊτς. Αν όμως τελικά αποχωρήσει τότε ο Αρσέν Βενγκέρ θα πρέπει να πορευτεί για ακόμη μια χρονιά χωρίς τα... βαριά χαρτιά μετά την περσινή μαζική φυγή των Φάμπρεγας, Νασρί και Κλισί.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: