Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

"Mαυρόγατα" ο Σαχά!!

Και επίσημα παίκτης της Σάντερλαντ είναι ο Λουί Σαχά, καθώς οι «μαύρες γάτες» γνωστοποίησαν σήμερα μέσω της ιστοσελίδας τους την απόκτηση για ένα χρόνο του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος είχε μείνει τον Ιούνιο ελεύθερος από την Τότεναμ.
"Mαυρόγατα" ο Σαχά
Μάλιστα, ο 34χρονος φορ προπονήθηκε σήμερα με τη νέα ομάδα του, καθώς οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν αίσιο τέλος με την υπογραφή του συμβολαίου, ενώ είναι διαθέσιμος για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Άρσεναλ για την πρώτη αγωνιστική της πρέμιερσιπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάντερλαντ είναι η έκτη ομάδα του Γάλλου διεθνούς (20 συμμετοχές, 4 τέρματα) στην Πρέμιερ Λιγκ. Η αρχή έγινε τον Ιανουάριο του 1999, όταν η Μετζ τον παραχώρησε δανεικό για έξι μήνες στη Νιούκαστλ, ενώ ακολούθησαν Φούλαμ (2000-04), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2004-08), Έβερτον (2008-12) και Τότεναμ (2012).
Ο προπονητής της Σάντερλαντ, Μάρτιν Ο'Νιλ, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τον Σαχά: «Ο Λουί είναι ένας επιθετικός, του οποίου οι ικανότητες είναι αποδεδειγμένες στο υψηλότερο επίπεδο, και φέρνει μαζί του μεγάλη εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει σπουδαία προσθήκη στην ομάδα μας, σε έναν τομέα που αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται ενίσχυση, και είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία πριν από το πρώτο παιχνίδι μας στη σεζόν" 

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: