Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Λάτιν δίδυμο στα Χανιά!!

Σε ακόμα δύο προσθήκες προχώρησε η ομάδα του Πλατανιά, καθώς απέσπασε την υπογραφή των δύο ποδοσφαιριστών από την Βενεζουέλα που βρίσκονταν στην χώρα μας για τους νεοφώτιστους ερυθρόλευκους.
Λάτιν δίδυμο στα Χανιά
Ο λόγος για τους Ρούμπεν Αρότσα και Αντρές Σαμπέρδο Σαλαζάρ που βρέθηκαν πριν λίγη ώρα στα γραφεία του συλλόγου στα Χανιά και ολοκλήρωσαν την μεταγραφή τους στην ομάδα του Πλατανιά.
Ο Αρόχα θα αγωνιστεί στην ομάδα με την μορφή δανισμού για έναν χρόνο, σε αντίθεση με τον Σαλαζάρ που υπέγραψε συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του Πλατανιά για τα επόμενα τρία χρόνια.
Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν μέρος και στην απογευματινή προπόνηση του συλλόγου, όπου θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Χατζηνικολάου που θα μπορέσει να δει τον βαθμό ετοιμότητάς τους.
Η επίσημη ανακοίνωση
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή από τη Βενεζουέλα, Ruben Arocha (Αρότσα), ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο. Επίσης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή από τη Βενεζουέλα, Andres David Sampedro Salazar, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: