Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Εποχή Σαββίδη με... έργα!!

Με εντολή της εκπροσώπου του Ιβάν Σαββίδη στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μαρία Γκοντσάρεβα, ξεκίνησαν τα πρώτα έργα βελτίωσης της λειτουργικότητας του γηπέδου της Τούμπας ενόψει της νέας σεζόν.
Εποχή Σαββίδη με... έργα
Τα παλιά και επικίνδυνα εκδοτήρια εισιτηρίων που υπήρχαν έξω από τον χώρο της μπουτίκ, αποσύρθηκαν σήμερα το πρωί για να μπούνε νέα, σύγχρονα και καθόλου επικίνδυνα χτίσματα έτσι ώστε να εξυπηρετείται καλύτερα ο κόσμος της ομάδας.
Επίσης, μεταφέρθηκαν και τα ξύλινα χτίσματα για να γίνουν νέα, όπως και ετοιμάζονται δεκάδες βελτιωτικές κινήσεις από το νέο καθεστώς, τώρα που υπάρχει ρευστότητα.
Ήδη, η Μαρία Γκοντσάρεβα, έχει δώσει εντολή σε όλα τα τμήματα να ετοιμάσουν εκθέσεις για τις ελλείψεις που υπάρχουν και να φροντίσουν να προτείνουν λύσεις μέσα σε αυτές. Σύντομα, θα έχει στα χέρια της αυτές τις εκθέσεις.
Βέβαια και η ίδια έχει άποψη για το τι γίνεται, μετά την επιθεώρηση που της έκανε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο υπεύθυνος των γραφείων της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος της έδειξε όλους τους χώρους, τις αποθήκες, αλλά και τους ξενώνες των ακαδημιών που βρίσκονται στη Τούμπα.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: