Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Κατά 55% στον Ολυμπιακό"

Αυτό δήλωσε ο μάνατζερ του Στράτου Περπέρογλου, Νίκος Λώτσος που άφησε πάντως κι ένα 45% για τον Παναθηναϊκό. Τι ποσοστά έδωσε για τον Βασίλη Καββαδά; Τα ίδια!
"Κατά 55% στον Ολυμπιακό"
Αναλυτικά όσα είπε στο "ΦΩΣ" ο Νίκος Λώτσος:
Ο Λιανός προ καιρού είχε δηλώσει ότι δεν τον πουλάει τον Καββαδά. Πριν λίγο είπε ότι αν δεν γίνει η μεταγραφή ως αύριο (σ.σ. σήμερα) ο Καββαδάς θα μείνει στον Πανιώνιο. Εσείς τι πιστεύετε;
"Δεν ξέρω κατά πόσο θα κρατήσει ο Λιανός αυτό που είπε... Είμαστε σε συζήτηση και με τις δύο ομάδες και περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει η μεταγραφή. Πάντως μέχρι τώρα ο παίκτης δεν έχει κλείσει".
Ποιος έχει κάνει την καλύτερη προσφορά στον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός;
"Νομίζω ότι είναι ισόποσες".
Στον παίκτη ποιος έχει κάνει την καλύτερη πρόταση;
"Θα έλεγα ότι οι προτάσεις των δύο ομάδων είναι παρόμοιες!".
Ο Πανιώνιος είναι μακριά από τις δύο ομάδες σε αυτά που ζητάει;
«Θεωρώ ότι όχι»
Για τον Περπέρογλου τώρα, ποιος έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον παίκτη. Ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός;
"Μοιάζουν και εδώ οι προτάσεις των ομάδων! Εγώ έκανα κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθεί μία άκρη αρχικά με τον Παναθηναϊκό, επειδή πάγια αρχή μου είναι ότι το καλύτερο για έναν παίκτη είναι να παραμείνει σε οικείο περιβάλλον, δηλαδή στην ομάδα που παίζει. Δυστυχώς όμως δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειές μου. Κοίταξα λοιπόν να βρω μία άλλη άκρη ως επαγγελματίας, στον Ολυμπιακό και στο εξωτερικό. Αναμένουμε".
Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο "Πέρπε" είναι πιο κοντά στο μείνει στην Ελλάδα: "Θα έλεγα ότι πιο κοντά είναι στο να μείνει στην Ελλάδα".
Το αποκλείεται να πάνε και οι δύο παίκτες στον Ολυμπιακό;
"Καθόλου. Όπως και το να βρεθούν και οι δύο στον Παναθηναϊκό".
Που είναι οι περισσότερες πιθανότητες;
"Να πάνε στον Ολυμπιακό. 55% - 45%".
Τέλος, για τις φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ζήτησε είτε από τον Περπέρογλου, είτε τον Καββαδά να πάνε σε άλλους μάνατζερ:
"Ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε αυτό, αυτοί που το έκαναν ήταν συνάδελφοι που κάλεσαν τους αθλητές και τους είπαν ότι αν πάνε μαζί τους, θα έχουν περισσότερη τύχη στο να υπογράψουν με καλύτερους όρους στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πάντως αν αυτό έγινε με γνώση του Παναθηναϊκού ή έγινε αυθαίρετα…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: