Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ!!

Έτριβαν τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ με όσα είδαν από τον Γιώργο Γεωργιάδη στη νίκη με 2-0 επί της Μπνέι Γεχούντα στο Ισραήλ. Είναι κεφάλαιο ο μικρός...
Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ!
Το γκολ του, πέρα από τεχνικό, ήταν και ευφυέστατο. Περιμένει την κίνηση του Έτο και μόλις ο Βραζιλιάνος του δίνει στήριγμα, κάνει προσποίηση με το σώμα και εκτελεί μαεστρικά με το εξωτερικό.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης δείχνει φέτος καλύτερος. Πιο ώριμος και πιο έτοιμος να κάνει το μπαμ. Αν έχει και την τύχη, μπορεί να είναι η σεζόν του. Ο Δώνης, άλλωστε, τον πιστεύει και τον υπολογίζει για βασικό.
Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου εξτρέμ. Ταχύτητα, διεισδυτικότητα, τελειώματα, μυαλό. Στο μόνο που υστερεί είναι η πίστη στις ικανότητες που αποδεδειγμένα διαθέτει.
Αν ο ίδιος πιστέψει ότι μπορεί να παίξει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, είναι στο χέρι του να διακριθεί και γιατί όχι να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Είναι από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Δικεφάλου και αν η ομάδα τον αξιοποιήσει σωστά, ίσως καταφέρει να επωφεληθεί οικονομικά στο μέλλον.
Εδώ ο ΠΑΟΚ πούλησε 1,5 μύριο τον Σταφυλίδη με μισή περυσινή καλή σεζόν και ένα καλό Euro στους Νέους, δεν μπορεί να πουλήσει έναν επιθετικό με τα προσόντα του Γεωργιάδη;
Εξάλλου, ο Έλληνας επιθετικός έχει …γνωριστεί στους Ευρωπαίους από πέρυσι με τις εμφανίσεις του στο Γιουρόπα και με την εκπληκτική απόδοση (δύο ασίστ) στην Αγγλία κόντρα στην Τότεναμ.
Είπαμε, όμως. Για να γίνει αυτό και να βγει κερδισμένος ο Γεωργιάδης αλλά και ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει πρώτα ο παίκτης να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και ότι τον παίκτη πιστεύει πολύ και ο Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της προετοιμασίας είχε τετ-α-τετ με το νεαρό ποδοσφαιριστή και του εξήγησε πως ποντάρει φέτος αρκετά σε αυτόν.
Ο Βρύζας έχει πει στον Γεωργιάδη ότι περιμένει να "ανέβει" και να δείξει αυτή τη σεζόν πολλά περισσότερα από πέρυσι που ήταν η πρώτη του σεζόν και ήθελε χρόνο να προσαρμοστεί.
Η αρχή του Γεωργιάδη ήταν η ιδανική, πάντως. Με την πολύ καλή παρουσία και το πανέμορφο γκολ στο ματς με την Μπνέι. Μένει να δούμε και τη συνέχεια του ποδοσφαιριστή που μην ξεχνάμε ότι είναι Ελληνόπουλο και μπορεί να βοηθήσει και την Εθνική ομάδα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: