Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Φρανκ Μαντού στο «Metrosport.gr»: Ήρθα για να πείσω τον κόουτς!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: Γιώργος Στράντζαλης

Από το μικροσκόπιο του Μάκη Κατσαβάκη θα περάσει το τελευταίο τριήμερο στο Πράτο της Ιταλίας, ο Φράνκ Μαντού. Ο Ιβοριανός επιθετικός, με γαλλικό διαβατήριο, ενσωματώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με την αποστολή των κιτρίνων και όπως μας είπε είναι έτοιμος να αποδείξει στον κόουτς ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ, τόσο μέσα από τις προπονήσεις όσο και από την συμμετοχή του στο φιλικό με την Φιορεντίνα. Το “Metrosport” ήταν εκεί. Καλωσορίσαμε τον Μαντού, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις μας…

-Φρανκ, καλωσόρισες. Τι περιμένεις από αυτή την «περιπέτειά» σου;
«Θέλω να αποδείξω μέσα από αυτή την συμμετοχή μου στις προπονήσεις του Άρη ότι αξίζω μία θέση στο ρόστερ. Υπάρχει και το φιλικό με την Φιορεντίνα που ενδεχομένως θα αγωνιστώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος».

-Τι γνωρίζεις για τον Άρη;
«Συνέλλεξα πληροφορίες όταν έμαθα ότι θα έρθω. Είναι ένας δυνατός ελληνικός σύλλογος είδα μέσω του διαδικτύου ότι διαθέτει πολύ ένθερμους υποστηρικτές, ενώ θυμάμαι και την πολύ καλή πορεία που είχε στο Europa League».

-Με τον κόουτς μίλησες ή περιμένεις να γνωριστείτε και να πάρεις τις πρώτες του εντολές στην απογευματινή προπόνηση;
«Επειδή έφτασα πολύ αργά το βράδυ εδώ θα έχω την δυνατότητα να μιλήσω μαζί του στην προπόνηση, όπως και να γνωρίσω τους υπόλοιπα παιδιά».

-Πριν έρθεις εδώ για δοκιμή έκανες προπονήσεις, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;
«Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσα την συνεργασία μου με την Ζόρια και τώρα βρίσκομαι σε διαδικασία αναζήτησης. Ψάχνω την καλύτερη δυνατή λύση για εμένα, αφού η λύση του συμβολαίου μου την προηγούμενη ομάδα δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο».
-Η εμπειρία σου από την Κύπρο, την ομάδα του ΑΠΟΠ Κινύρας;
«Ήταν πολύ καλή συνεργασία. Είχα πετύχει 6 γκολ σε 19 παιχνίδια. Στην πορεία υπήρχαν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης, ήθελα να είμαι και κοντά στην οικογένειά μου και δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που θα ήθελα η παρουσία μου εκεί».

-Ποια είναι τα αγωνιστικά σου χαρακτηριστικά;
«Είμαι επιθετικός, αλλά μου αρέσει περισσότερο να μοιράζω την μπάλα στην επίθεση. Κυρίως παίζω πιο πίσω από τον επιθετικό όχι ότι θα δυσκολευτώ αν μου ζητηθεί να παίξω και φορ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: