Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

«Στην Ευρώπη όπως πέρυσι»

Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» κι αναφέρθηκε στην χθεσινή επικράτηση επί της Μπνέι Γεχούντα στο «Ραμάτ Γκαν» και στη «μισή πρόκριση» που πήρε ο ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
«Στην Ευρώπη όπως πέρυσι»
Στο αρχικό του σχόλιο ο Κοστίν Λάζαρ επισήμανε: «Νιώθουμε πολύ καλά που κερδίσαμε, αν και μεγαλύτερος αντίπαλος χθες ήταν η ζέστη και η υγρασία, που μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ».
Για το στόχο του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με την Μπνέι Γεχούντα, ο Ρουμάνος μέσος υπογράμμισε: «Εμείς πήγαμε μόνο για τη νίκη εκεί, το περιμέναμε αυτό. Εχουμε μια καλή ομάδα, με αρκετούς διεθνείς παίκτες. Ισως φάνηκε λίγο πιο δύσκολο από όσο έπρεπε, αλλά εμείς δώσαμε ό, τι μπορούσαμε για να κερδίσουμε. Και πέρυσι κερδίσαμε με το ίδιο σκορ στο Όσλο τη Βαλερένγκα. Ελπίζω να έχουμε και φέτος την ίδια, αν όχι καλύτερη, πορεία στην Ευρώπη».
Σε ερώτηση σχετικά με τη σύνδεση των επιτυχιών της ομάδας με τις πωλήσεις των πακέτων διαρκείας, απάντησε: «Καταλαβαίνουμε και τους φιλάθλους, μια και δεν περισσεύουν τα λεφτά, λόγω των ιδιαίτερων συγκυριών στην Ελλάδα. Πάντως εμείς έχουμε ανάγκη την υποστήριξη των φιλάθλων».
Για το δεύτερο ματς με τους Ισραηλινούς, σχολίασε: «Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Θα πάμε για τη νίκη και ευχόμαστε να περάσουμε πέρα από τα πλέι οφ και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».
Για τις περιπτώσεις των Μαλεζά και Κρέσιτς, τόνισε: «Εμείς χαιρόμαστε γιατί έκαναν τα παιδιά ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και λυπούμαστε γιατί ήταν σημαντικοί για την ομάδας μας».
Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και το μείγμα μικρών και μεγάλων στην ομάδα, επισήμανε: «Πάρα πολύ θετικό είναι αυτό, μια και δίνονται ευκαιρίες σε νεά παιδια. Εμείς θα βοηθηθούμε σε αυτό, μια και διαθέτουμε νεαρούς παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ο ένας θα βοηθάει τον άλλον για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
Τέλος για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ, είπε: «Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε παραπάνω πράγματα από πέρυσι».
Για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε ότι «θέλω να τα πάω καλύτερα από πέρυσι. Ομως επειδή το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Απλά εγώ υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: