Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Άρης: Στόχος η Ελληνική αγορά!!

Το στοπ στην απόκτηση ελεύθερα ξένων παικτών από την ΦΙΜΠΑ ελέω Σκορδίλη υφίσταται και το προπονητικό τιμ των κίτρινων στοχεύει στην Ελληνική αγορά. Μέλημα πρώτο να θωρακίσει την περιφερειακή γραμμή από εγχώριους παίκτες αφού εκεί υπάρχει ένα μεγάλο κενό μετά την φυγή κάποιων που ήταν στο περσινό ρόστερ της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει τις απαντήσεις συγκεκριμένων παικτών στους οποίους έχουν ήδη γίνει προτάσεις . Νούμερο ένα στόχος περιφερειακού παίκτη είναι ο Άγγελος Τσάμης που πέρυσι έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Κολοσσού( συνολικά έπαιξε σε 35 αγώνες και πέτυχε 397 πόντους . Ήταν παρών σε όλους τους αγώνες.) και ήταν από τους κυριότερους συντελεστές της πολύ καλής πορείας της Ροδίτικης ομάδας που την έφερε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας .Είναι ο 31χρονος (1.92μ) παίκτης που προσφέρει τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και είναι ένα καλό εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή .

Ο δεύτερος παίκτης που αναμένεται μέχρι την Κυριακή να έχει απαντήσει είναι ο πλέι μεήκερ Μάριος Μπατής . Ο 32χρονος παίκτης (1.90μ) είχε σημαντική συμμετοχή στην εξίσου καλή πορεία του Πανιώνιο (έπαιξε σε 16 αγώνες της κανονικής περιόδου και σε 6 των πλέι οφ) που στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος άρπαξε την τρίτη θέση. Είναι έμπειρος και σταθερός σε απόδοση και καλός στον οργανωτικό τομέα.
Σε άλλες εποχές αυτοί οι παίκτες θαρχόταν τρέχοντας στην Θεσσαλονίκη .…αν δεχόταν πρόταση του Άρη .Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει . Δυστυχώς λόγω των προηγουμένων διοικήσεων που άφησαν πολλούς πρώην παίκτες απλήρωτους οι κίτρινοι θεωρούνται αφερέγγυοι και αυτό παλεύει να αλλάξει η νέα διοίκηση . Να αποκτήσει ξανά ο Αυτοκράτορας την φερεγγυότητα του .

Πέρα από αυτούς τους δυο ο «τίγρης» βλέπει και σε άλλους γκάρντ από την Ελληνική αγορά και είναι στις οικονομικές τους απαιτήσεις προσιτοί στις σημερινές δυνατότητες της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν κάποιος από τους σέντερ που είναι στο στόχαστρο πει τώρα το ναι ο Άρης δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του. Απλά δίνει το προπονητικό τιμ προτεραιότητα στους «κοντούς» γιατί πιστεύει ότι εκεί υπάρχουν καλύτεροι αυτήν την εποχή ελεύθεροι στην Ελληνική αγορά .


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: