Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Σε πρώτο πλάνο Κακά και Γιανγκά-Μπιβά!!

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν Αριέντο Μπράιντα με δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport, πιστοποίησε το ενδιαφέρον των «ροσονέρι» για τον Κακά και τον Γιανγκά-Μπιβά, αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε πως και οι δύο περιπτώσεις εμφανίζουν αρκετές δυσκολίες.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε πως επιθυμεί την επιστροφή του Βραζιλιάνου στο «Σαν Σίρο», όμως η Μίλαν δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις, ειδικά από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει πολιτική λιτότητας για φέτος.

«Το ζήτημα με τον Κακά είναι στην αναμονή. Περιμένουμε να δούμε πως το θέμα με την αμοιβή του θα λυθεί. Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι εάν ο Κακά επέστρεφε, επειδή είναι ένας άνθρωπος που όλοι συμπαθούν. Ο Κακά είναι κομμάτι της ιστορίας της Μίλαν και προφανώς θα είμαστε χαρούμενοι εάν έρθει ξανά μαζί μας» υπογράμμισε.

Από κει και πέρα αναφέρθηκε στον επικείμενο αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα, τον Μαπού Γιανγκά-Μπιβά, για τον οποίο η Μίλαν αναμένεται να διαθέσει 7 εκ. ευρώ, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του 22χρονου με την Μονπελιέ λήγει το καλοκαίρι του 2013.

«Αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις για τον Γιανγκά-Μπιβά έχουν σταματήσει, αλλά ακόμα ενδιαφερόμαστε για τον παίκτη».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του προέδρου της Μονπελιέ, Λουί Νικολάν, που υπερκοστολόγησε τον παίκτη, απάντησε:

«Δεν ανησυχούμε για αυτό. Είναι μέρος του παιχνιδιού».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: