Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Αν τον αφήσουν, θα φτιάξει ομάδα"

Ο Κλέιτον για τον Άρη, τον Κατσαβάκη και τη νέα του ομάδα.
"Αν τον αφήσουν, θα φτιάξει ομάδα"
"Χάρηκα πολύ που ο δάσκαλος (σ.σ έτσι αποκαλεί τον Κατσαβάκη) ανέλαβε τον Άρη. Είναι εξαιρετικός προπονητής και καλός άνθρωπος. Αν τον αφήσουν θα κάνει μια πολύ καλή ομάδα", είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
"Ο Άρης είδα ότι έχει αρκετά νέα παιδιά. Είναι η ευκαιρία τους φέτος. Μου άρεσε ο Άρης γιατί έτρεχε ασταμάτητα, πίεζε και πάλευε όλες τις φάσεις. Έχει ήδη τη σφραγίδα του κόουτς".

Ο Σίλβα Κλέιτον δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να συνεχίσει στην  Τουρκία και εξήγησε το γιατί: "Η μεταγραφή μου έγινε την τελευταία στιγμή. Περίμενα κάτι άλλο, προέκυψε αυτό. Ηταν καλή περίπτωση, καλή ομάδα, με στόχους και με λεφτά, γιατί πάντα αυτό παίζει τον δικό του ρόλο. Είμαι επαγγελματίας. Οι συνθήκες εκεί είναι ιδανικές, έχουμε προπονητικό κέντρο φοβερό, καλό γήπεδο, υπάρχουν συνθήκες".

Παραδέχεται επίσης ότι ήθελε κατά κάποιο τρόπο να γυρίσει σελίδα: "Μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα και ειδικά τώρα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί , με τα πράγματα να είναι δύσκολα, ήταν η ώρα να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα. Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες στην Ελλάδα αλλά ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Κάποια στιγμή όμως θα γυρίσω στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: