Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μουρίνιο: «Ρεάλ και Μπαρτσελόνα οι καλύτερες στον κόσμο»

Για διαφορά κλάσης των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες έκανε λόγο ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως είναι εμφανώς καλύτερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Ο Πορτογάλος προπονητής της πρωταθλήτριας Ισπανίας τόνισε χαρακτηριστικά πως όποια ομάδα αγωνίζονταν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν θα ερχόταν... τρίτη, αφού οι Καταλανοί και οι «μερένγκες» είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη «χρυσή μπάλα».
Αναλυτικά δήλωσε ο Μουρίνιο στο «ESPN»:
«Αυτό που συνηθίζω να λέω, είναι πως όποια ομάδα έρθει στην Ισπανία θα βγει τρίτη. Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι. Ποια άλλη; Θα τερματίσουν τρίτες γιατί η Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο και έχουν μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες», είπε αρχικά ο Μουρίνιο.
Για την «χρυσή μπάλα», σχολίασε: «Για μένα ο καλύτερος παίκτης της σεζόν πρέπει να την κατακτήσει. Αυτά που έκανε πέρυσι ο Ρονάλντο βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει κάτι σημαντικό. Δε νομίζω στην ιστορία της "χρυσής μπάλας" να την έχει κατακτήσει κάποιος χωρίς να έχει πάρει ένα πρωτάθλημα ή ένα Champions League μέσα στη σεζόν. Πώς μπορεί να την κατακτήσει ο Μέσι;».
Όσο για την πιθανή μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς, αρκέστηκε να δηλώσει: «Η ομάδα είναι γεμάτη από ταλέντο και από λύσεις. Μπορούμε να παίξουμε με πολλούς τρόπους, με διαφορετικά συστήματα και με πολλές φιλοσοφίες. Οπότε είμαι ικανοποιημένος με ό,τι έχω».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: