Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τσιώλης: «Πάμε στην Πορτογαλία για την πρόκριση»

Τσιώλης: «Πάμε στην Πορτογαλία για την πρόκριση»
Μπορεί το τελικό 1-1 να μην αφήνει πολλές ελπίδες στον Αστέρα για τον επαναληπτικό με την Μαρίτιμο όμως ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του θα ταξιδέψουν στην Μαδέιρα σε μια εβδομάδα με σκοπό να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Παράλληλα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφέρθηκε και στο λάθος του Φερνάντο Ουσέρο, από το οποίο προήλθε και το τέρμα των Πορτογάλων. Έτοιμος για την πρόκριση, από την πλευρά του ο Πέδρο Μάρτινς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

Για τον αγώνα: «Ήταν πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύναμη και πάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και βάλαμε ένα γκολ. Θα μπορούσαμε με τον Περόνε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Δεν είχαμε πίεση, ούτε κίνδυνο. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά το 55 φαινόταν ότι δύσκολα θα δεχόμασταν γκολ. Αλλά κάπως έτσι γίνεται με τον Αστέρα και πληρώνει την παραμικρή του αδράνεια».

Για τη ρεβάνς: «Έχουμε ένα ακόμα ματς και θα πάμε στην Πορτογαλία για να παίξουμε στα ίσα και να πάρουμε την πρόκριση. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν. Περιμένουμε το επόμενο ματς. Στο ποδόσφαιρο όλα τελειώνουν στο 90'».

Για το πως νιώθει: «Είμαι στεναχωρημένος και το αποτέλεσμα είναι άδικο με βάση την εικόνα του αγώνα. Θα διεκδικήσουμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Πορτογαλία. Η Μαρίτιμο είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες».

Για το λάθος που κόστισε στον Αστέρα: «Από λάθη συμβαίνουν πράγματα. Αλλά εκείνη τη χρονική στιγμή έπρεπε να το αποφύγουμε γιατί δεν πιεζόμασταν. Εμείς δυστυχώς πληρώνουμε το παραμικρό λάθος. Κλειδί είναι η φάση του Περόνε στην κεφαλιά. Εκεί θα μπορούσαμε να βάλουμε βάσεις πρόκρισης».

Γιο το αν περίμενε αλλιώς τη Μαρίτιμο: «Ήταν σα να τη βλέπαμε κάθε μέρα. Τη είχαμε αναλύσει πολύ. Και ως προς τον τρόπο παιχνιδιού και ως προς τα ατομικά στοιχεία των παικτών. Έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη πίεση στον άξονα και να έχουμε περισσότερη βοήθεια στον Περόνε».


Από την πλευρά του ο Πέδρο Μάρτινς τόνισε:

Για τον αγώνα: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι με ιδιαίτερη ένταση. Για εμάς ήταν το πρώτο επίσημο και παίξαμε καλά. Ξέραμε τις δυσκολίες που θα βρίσκαμε στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Το θετικό είναι ότι παίξαμε καλά και στα 90 λεπτά. Είχαμε ιδιαίτερη συγκέντρωση και επικοινωνία και για αυτό είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τη ρεβάνς: «Η ρεβάνς θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Τελειώσανε μόλις τα πρώτα 90 λεπτά. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια ομάδα ικανή και πολύ καλή. Αλλά είναι σημαντικό ότι παίζουμε εντός έδρας και έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το λάθος του Ουσέρο: «Το γκολ μας προήλθε από λάθος του αντιπάλου. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Το θέμα είναι ότι καταφέραμε και σκοράραμε εκτός έδρας».

Για το αν η Μαρίτιμο έχει το πλεονέκτημα πρόκρισης: «Σίγουρα έχουμε το πλεονέκτημα. Έχουμε καλή ομάδα και θα αγωνιστούμε αντίστοιχα και στην Πορτογαλία».

Για τον Φιντέλις: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής και ποντάρουμε στη δύναμη του».

Για την προετοιμασία της Μαρίτιμο: «Ήταν πρώτο ματς και υπήρχαν στο παιχνίδι κάποιες ευκαιρίες που δεν μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε λόγω ταχύτητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: