Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Νίκη έστω και δύσκολα!!

Νίκη έστω και δύσκολα
Το πρώτο παιχνίδι της Λίβερπουλ μετά από απουσία μιας ποδοσφαιρικής σεζόν, σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο όμως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε παρά τους κινδύνους να πάρει τη νίκη απέναντι στην Γκομέλ με σκορ 1-0.

Η εμφάνιση των "κόκκινων" δεν ικανοποίησε στο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι μέτρησαν δέκα τελικές προσπάθειες την ώρα που οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν κατάφεραν να σημαδέψουν ούτε μια φορά την αντίπαλη εστία σε κάποια από τις τρεις προσπάθειές τους.

Μετά τον Τζο Κόουλ, ο οποίος άφησε τη θέση του στον Στέρλινγκ στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ο Κέλι αντικατέστησε τον Τζόνσον με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως οι Λευκορώσοι ήταν αυτοί που εξακολουθούσαν να είναι πιο επικίνδυνοι. Στο 64ο λεπτό μάλιστα έφτασαν μια ανάσα από το γκολ όταν το σουτ του Σεργκέι Κοζέκα χτύπησε στο δοκάρι της Λίβερπουλ

Τελικά οι Άγγλοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0 όταν τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ με σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της Γκομέλ λύνοντας παράλληλα και τα πόδια των συμπαικτών του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: