Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κούγιας: «Πρωτοφανής τιμωρία, τέλος η προεδρία»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε την ποινή αποκλεισμού ενός έτους πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα.
Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:
«Γνωρίζω την τιμωρία που μου επιβλήθηκε για την ψεύτικη καταγγελία ότι δήθεν εξύβρισα τον διαιτητή Αμπάρκιολη μετά την στημένη διαιτησία του με τον Πλατανιά στην Πάτρα.
Για εμένα αυτή η τιμωρία η οποία είναι πρωτοφανής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού κανείς πρόεδρος δεν τιμωρήθηκε για εξύβριση σε διαιτητή με ένα χρόνο έκπτωση από το αξίωμα του, μου είναι εντελώς αδιάφορη αφού έχω γνωστοποίηση από τετράμηνου να παραχωρήσω την θέση του προέδρου λόγω της υπάρξεως ασυμβιβάστου με την ιδιότητα του δικηγόρου, αφού ο κώδικας των δικηγόρων απαγορεύει με ποινή διαγραφής των δικηγόρων που είναι πρόεδροι ανωνύμου εταιρίας.
Δηλώνω ότι και μετά την λήξη της τιμωρίας μου δεν πρόκειται να επανέρθω στην θέση του προέδρου.
Τις επόμενες ημέρες το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιλέξει ποιο πρόσωπο θα καταλάβει την θέση του προέδρου αλλά και ποια νέα πρόσωπα θα επανδρώσουν το νέο ΔΣ αφού ο μεν κ Τσαρτόλιας θέλει να ασχοληθεί μονό με τις Ακαδημίες και την ένωση Αχαΐας και ο δε κ. Παπαθωμάς θα ασχοληθεί μόνο με την ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου της Εγλυκάδας.
Τελικά ο Μπλοντί υποχώρησε στις οικονομικές απαιτήσεις και έτσι υπέγραψε 5αετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναχαϊκή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: