Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Δείξαμε βελτίωση"

Ευχαριστημένος έμεινε ο Μάκης Κατσαβάκης από την εικόνα της ομάδας του Άρη στο φιλικό με την Καϊσέρισπορ.
"Δείξαμε βελτίωση"
«Νομίζω ότι δείξαμε βελτίωση. Είχαμε ισορροπία στους δύο τομείς, στο πρώτο μέρος ανασταλτικά, πρεσάραμε καλά. Είχαμε και μία διπλή ευκαιρία για να σκοράρουμε. Στην επανάληψη φανήκαμε κουρασμένοι, γι’ αυτό βάλαμε φρέσκα παιδιά. Νομίζω ότι η βελτίωση που δείξαμε ξεπέρασε το 25% που περίμενα» δήλωσε ο τεχνικός του ΑΡΗ και πρόσθεσε: «Η Καϊσέρισπορ είναι πολύ καλή ομάδα με ψηλό μπάτζετ και ποιότητα στην επίθεση. Όταν έφτανε στα 16 μέτρα ήταν επικίνδυνοι στα τελειώματα. Ηταν ένα καλό τεστ πήραμε εμπειρίες, φάγαμε και ξύλο. Αν είχαμε ποιότητα στην τελική προσπάθεια ίσως να παίρναμε το ματς. Σε μία περίπτωση με τον Γιαννιώτα και σε μία με τον Καζναφέρη».
Αναφερόμενος στην συνολική αντίδραση των παικτών του και στο πνεύμα ομοψυχίας που έδειξαν στο σκληρό παιχνίδι των Τούρκων, είπε: «Στη μάχη πάμε όλοι ενωμένοι. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα»
Στη συνέχεια ο Κατσαβάκης αναφέρθηκε ξεχωριστά σε κάποιους παίκτες του: «Από το κέντρο της άμυνας είμαι ευχαριστημένος. Ο Παπαζαχαρίας έχει προσωπικότητα και είναι καταπληκτικό παιδί. Ο Παντίδος βελτιώνεται και πάει καλά, του λείπει ρυθμός. Ο Γιαννίτσης παρότι ψηλός δεν έχει άσχημη ταχύτητα, είναι ήρεμος. Ο Μαργαρίτης είναι αξιόλογος. Ο Διούδης εξελίσσεται εντυπωσιακά. Είναι καταπληκτικός, τον παρακολουθήσαμε και στο Euro με την εθνική νέων. Ο Πουλίδο νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα. Είναι στο πρόγραμμα να παίξει με την Φιορεντίνα ένα ημίχρονο»
Για το θέμα με τους Κατίδη, Οικονομόπουλο δήλωσε: «Λύθηκε κι αυτό. Υπερασπιζόμαστε τον ΑΡΗ, όποιος είναι απέναντι είναι εχθρός». Τέλος, για τον Μαντού που θα δοκιμαστεί είπε ότι «δεν τον ξέρω, πρώτη φορά το ακούω το όνομα, ίσως να μη το συγκράτησα από τη διοίκηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: