Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Οι γυναίκες νιώθουν πιο sexy στα 28 τους!!

Οι γυναίκες αισθάνονται πιο σέξι στην ηλικία των 28, ενώ το απόγειο της αυτοπεποίθησής τους το αποκτούν φτάνοντας στα 32! Το ξέρατε;
Αυτό συμπεραίνει έρευνα που διεξήγαγε η βρετανική εταιρεία προϊόντων γυναικείας υγιεινής, Lil-Lets, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουν οι γυναίκες τη θηλυκότητά τους.
Οι 28χρονες δηλαδή Megan Fox, Mila Kunis, Miranda Kerr, Bar Refaeli είναι μερικές από τις διάσημες καλλονές που αισθάνονται σέξι, ενώ στον αντίποδα οι 32χρονες Adriana Lima, Gisele, Alessandra Ambrosio και Jessica Alba έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τις μικρές κυρίες.
Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες για την έρευνα: τα 3/4 των γυναικών, που συμμετείχαν στην έρευνα και ήταν στην ηλικία των 28, είπαν ότι δε θα άλλαζαν τίποτα στο σώμα τους ακόμη και αν είχαν την ευκαιρία! Αν, ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν απαραίτητο, το 41% των γυναικών θα ήθελε να έχει μακρύτερα και πιο αδύνατα πόδια.
Οι περισσότερες, όμως, δείχνουν χαρούμενες με το σχήμα των γλουτών και του στήθους τους καθώς και με το μέγεθος των γοφών και της μέσης τους, ενώ το σημείο του σώματός τους για το οποίο δηλώνουν περισσότερο υπερήφανες είναι τα μάτια τους, με ποσοστό 23%.

πηγή: kamarinia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: