Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ετοιμάζει πρόταση για Ροντόν η Τότεναμ!!

Μετά τις δυσκολίες που εμφανίζει η παραμονή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Τογκολέζου, η Τότεναμ έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς στο ρόστερ έχει απομείνει μόνο ο Τζερμέιν Ντεφόε.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει δώσει ήδη τις σχετικές εισηγήσεις του στον Ντάνιελ Λίβι και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, στις πρώτες θέσεις της λίστας του Πορτογάλου βρίσκεται ο Σάλομον Ροντόν. Μάλιστα κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως οι «σπερς» ετοιμάζουν πρόταση 10 εκ. λιρών στη Μάλαγα για τον 22χρονο Βενεζουελάνο.

Επιπλέον, η θέση της αγγλικής ομάδας είναι ευνοϊκή, αφού ο ίδιος ο παίκτης εκδήλωσε τάσεις φυγής, λόγω της διοικητικής και οικονομικής αβεβαιότητας που υπάρχει στον ισπανικό σύλλογο που ανήκει.

«Εάν η κατάσταση δεν τακτοποιηθεί τότε είναι φυσικό ότι οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν», δήλωσε συγκεκριμένα πριν λίγο καιρό, αναφερόμενος στους αφερέγγυους ιδιοκτήτες της Μάλαγα που αποχώρησαν από τα ηνία της ομάδας.

Εκτός από το Ροντόν, κοντά στο να μετακομίσει στο Βόρειο Λονδίνο βρίσκεται και ο συμπαίκτης του (μέχρι πέρυσι τουλάχιστον) Σάντι Καθόρλα, με την Άρσεναλ να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού .


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: