Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Διεκδικεί τα χρήματα του και ο Κατσαμπής!!

Η λίστα των πρώην παικτών του Ηρακλή ολοένα και μεγαλώνει. Λογικό είναι άλλωστε. Σύμφωνα πάντως με τα όσα γίνονται γνωστά και ο Τάσος Κατσαμπής, διεκδικεί χρήματα από τα φυσικά πρόσωπα, που διοίκησαν τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι βέβαια ο πρώτος, αφού ήδη δέκα πρώην παίκτες της παλιάς «κυανόλευκης» ΠΑΕ έχουν κινηθεί νομικά προς αυτή την κατεύθυνση (Μπαντής, Παπαστεριανός, Αραμπατζής, Ηλιάδης, Γκαρσία, Ντάνι, Μάρα, Γιάκομπ είναι κάποιοι εξ αυτών).

Έτσι, τόσο κατά του Αντώνη Ρέμου, του τελευταίου στην ουσία μεγαλομετόχου, αλλά και κατά του Γιάννη Τάκη, προέδρου της ΠΑΕ με διοίκηση Πρωτοδικείου, κινήθηκε και ο Τάσος Κατσαμπής, έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να πάρει τα χρήματα, που του οφείλονται από τη δική του θητεία στην ομάδα του Ημίθεου, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Μάλιστα, ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή προχώρησε σε κάθε νόμιμη διαδικασία, που έχει να κάνει με τη διασφάλιση των χρημάτων του και στράφηκε κατά των φυσικών προσώπων και όσων είχαν βάλει την υπογραφή τους στα συμβόλαια, που είχε με τους «κυανόλευκους». Ο Κατσαμπής έχει μάλιστα τη δικηγόρο, που έχουν και οι πρώην εργαζόμενοι της ΠΑΕ Ηρακλής. Πάντως, το αποτέλεσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας στην Θεσσαλονίκη, θα δημοσιοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: