Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Ζαρντίμ!!

Χορταστικό ήταν το 3-3 του Ολυμπιακού και απολαυστικό για τον κόσμο που το παρακολούθησε. Μια καλή παρένθεση από την overdose Ολυμπιακών Αγώνων, που έχουμε πάθει. Γράφει ο Μιχάλης Τσώχος.
Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Ζαρντίμ
Λένε ότι τα ματς προετοιμασίας, λύνουν τις απορίες του προπονητή, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Έχω την αίσθηση όμως, ότι αυτή η ισοπαλία με την Μάλαγα, μεγαλώνει τους πονοκεφάλους για τον Ζαρντίμ.
Μπορεί να είναι ευχάριστο βέβαια, να διαπιστώνει πως διαθέτει πολύ αξιόμαχο υλικό (ιδιαίτερα από την μέση και μπροστά) και όλοι οι παίκτες του, να δίνουν το παραπάνω, αλλά ο Πορτογάλος πρέπει (σύμφωνα με τα λεγόμενα του) να αρχίζει να κάνει και το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα.
Υπάρχουν όμως παιδιά, που αρχικά κανείς δεν υπολόγιζε, αλλά μέσα από τα ματς δείχνουν, πως δικαιούνται κάτι παραπάνω. Ο Τάτος μπορεί να μην ήταν καλός στο α μέρος, όμως συνολικά η παρουσία του είναι πάνω από την βάση και θα παλέψει μέχρι τέλους. Ο Λυκογιάννης αποδεικνύεται το πουλέν του Πορτογάλου. Τσαμπουκάς, θρασύς, δημιουργεί, τρέχει, μαρκάρει. Πώς να τον αφήσεις εκτός; Ο Μήτρογλου ήρθε στην προετοιμασία και όλοι αναρωτιόντουσαν εάν θα τα καταφέρει εφέτος. Νομίζω πως μετά και αυτό το ματς, όχι απλά έχει αφήσει στην πλάτη του τον Πάντελιτς, αλλά κοντράρει στα ίσια τον Τζεμπούρ, για την θέση του βασικού φορ. Ο Φετφατζίδης είναι ικανός να σε τρελλάνει σε ένα ματς, αλλά στο επόμενο πνίγεται στο άγχος του. Ο Αμπντούν έχει πάρει την φανέλλα σπίτι του. Ο Βλαχοδήμος μπορεί να μην είναι έτοιμος ακόμη για αρχική 11άδα, αλλά παίκτη με τέτοια ντρίπλα-χαϊλάιτ, δεν τον αφήνεις να πάει πουθενά. Υπολογίστε ακόμη, ότι δεν έχουμε δει Μιραλάς, Γκρέκο, Φουστέρ και τον «νέο χαφ» (Μασάδο;). Που θα χωρέσουν όλοι αυτοί;
Ανασταλτικά οι πονοκέφαλοι δεν είναι μάλλον ευχάριστοι. Ο Κανού θα κληθεί να σηκώσει ένα τεράστιο βάρος, ενώ ο Σιόβας δεν βγαίνει από την ομάδα. Ο Μανωλάς θέλει λίγο χρόνο και θα πάρει αυτοπεποίθηση με το γκολ που έβαλε, ενώ ο Παπάζογλου είναι απίστευτα αγχωμένος και απελευθερώθηκε, όταν πήγε στα πλάγια.
Αυτός που μοιάζει με καλαμιά στον κάμπο είναι ο Φέϊσα. Άλλος αμυντικός χαφ δεν υπάρχει (με τον Μοντέστο κυρίως να έρχεται από τον πάγκο) και είναι απορίας άξιο τι θα πράξει στην θέση αυτή ο Ζαρντίμ.
Τέτοια κρισάρα πάντως σε προετοιμασία του Ολυμπιακού, είχαν πολύ καιρό να δουν οι φίλαθλοι του.
ΥΓ: Δεν ξέρω αν λέει κάτι, ότι Ντιόγκο, Ντιελνά, Ποτουρίδης και Σουμπίνιο δεν έπαιξαν. Αν συνεχίσει έτσι ο ανταγωνισμός πάντως, σίγουρα στο τέλος θα έχουμε και εκπλήξεις στα «κοψίματα».
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: