Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ζουρνατσίδης: «Ξοδεύουμε με μεγάλη σύνεση»

Ομάδα με Έλληνες παίκτες προσπαθεί να δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ, όπως εξήγησε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Τέλης Ζουρνατσίδης.
Μιλώντας στο Libero 107.4 FM παραδέχθηκε πως η σκέψη που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη είναι να αποκτηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ντόπιοι παίκτες, ξεκαθάρισε πως τα χρήματα που διαχειρίζονται οι διοικούντες ξοδεύονται με σύνεση, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην περίπτωση απόκτησης του Μιχάλη Τσαϊρέλη όσο και στην προσπάθεια μεταγραφής του Κώστα Χαραλαμπίδη. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση από τους εκπροσώπους των παικτών, αλλά εμείς φέτος δεν είχαμε ανοιχτές υποχρεώσεις κι είχαμε να ασχοληθούμε μόνο με το μέλλον κι όχι με το παρελθόν».
Για το εάν υπάρχουν χρήματα: «Το θέμα σε εμάς δεν είναι εάν υπάρχουν λεφτά, αλλά να ξοδεύουμε και το τελευταίο ευρώ με μεγάλη σύνεση. Τα πράγματα τακτοποιούνται, θέματα που έχουν να κάνουν με Εφορία, Δημόσιο…».
Για την επιλογή του Τσαϊρέλη: «Υπάρχει σκέψη να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες. Ο Μιχάλης έχει προσόντα, έχει παίξει Α1 από μικρός, έχει περάσει και δύσκολες καταστάσεις κι έχει συμπληρώσει ένα καλό μπακγκράουντ. Ίσως η πορεία του έως τώρα να μην ήταν αυτή που περιμέναμε, λόγω και των καταστάσεων που βρήκε στις ομάδες του, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα προσόντα του μέσα στην ομάδα».
Για την καθυστέρηση στο θέμα του Χαραλαμπίδη: «Δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς πολύ νωρίς, δημοσιοποιήσαμε το ενδιαφέρον και στον ίδιο τον αθλητή, αλλά και στον Τύπο, ότι τον θέλουμε να ηγηθεί της προσπάθειας που κάνουμε, γιατί συμπληρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά στο διαμέτρημά του. Με πολλή υπομονή και συνέπεια θέσαμε κάποιες προϋποθέσεις και ο αθλητής έθεσε τις δικές του. Σέβεται απόλυτα τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ. Προχωράμε και ίσως σε λίγες ημέρες να μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Για το εάν ο ΠΑΟΚ θέλει ξανά το Λάζαρο Παπαδόπουλο: «Ο Λάζαρος είναι αθλητής άλλου μεγέθους. Για τα δεδομένα της Ελλάδας και τα δικά μας ξεφεύγει. Αυτό είναι ένα αγκάθι. Υπάρχουν όμως κάποιες ιδιαιτερότητες, αλλά αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο, γιατί προέρχεται από μια χρονιά στο υψηλότερο επίπεδο, είχε έναν τραυματισμό και νομίζω ότι ψάχνει να μείνει σε αυτό το επίπεδο».
Για την υπόθεση του επιχειρηματία Τσιπίδη: «Δηλώνω αναρμόδιος, γιατί δεν το ξέρω το θέμα. Δεν ήμουν σε καμία τέτοια συνάντηση για το θέμα. Δε έχω τη γνώση για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: